Gheorghe Flutur anunță extinderea UPU Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Spitalul Clinic Județean „Sf. Ioan cel Nou” vrea să extindă Unitatea de Primire a Urgențelor, să amenajeze o sală de operație pentru cazurile de politraume și să reorganizeze spațiile pentru eficientizarea fluxurilor de pacienți. Valoarea proiectului se ridică la peste 70 de milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Spitalul Clinic Județean Suceava vrea să implementeze un proiect care vizează extinderea și modernizarea infrastructurii unității medicale.
Planul include extinderea unității de primiri urgențe, crearea unei săli de operație pentru cazurile de politraume și reorganizarea spațiilor pentru a eficientiza fluxul de pacienți. De asemenea, ne propunem să modernizăm secția de terapie intensivă și să creăm noi spații pentru servicii, precum radiologie digitală, laborator, dializă și scintigrafie. Obiectivul nostru este de a consolida capacitatea de răspuns a spitalului în fața situațiilor de urgență și de a îmbunătăți calitatea asistenței medicale pentru comunitatea noastră,
a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Costul estimat al lucrărilor este de aproape 70 de milioane de lei, cu TVA inclus.

Durata estimată pentru finalizarea lucrărilor este de 24 de luni, conform graficului stabilit. Această investiție va contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii medicale a spitalului nostru și va sprijini eforturile noastre de a oferi servicii de sănătate de înaltă calitate comunității noastre, a mai spus Gheorghe Flutur.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close