Lucian Harșovschi, validat candidat pentru funcția de primar

Viceprimarul Lucian Harșovschi a preluat conducerea organizației municipale Suceava a PNL și a fost validat candidat pentru funcția de primar al Sucevei. Predarea ștafetei de către primarul Sucevei, Ion Lungu, în favoarea viceprimarului Lucian Harșovschi s-a făcut în cadrul unui eveniment desfășurat în sala mică a Casei de Cultură, la care organizatorii susțin că ar fi participat peste 500 de persoane. Aceasta în condițiile în care capacitatea sălii este de 180 de locuri.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a preluat președinția organizației municipale Suceava PNL cu titlu interimar și a fost validat candidat la funcția de primar al Sucevei în cadrul unui eveniment desfășurat în sala mica a Casei de Cultură. La acțiune au participat președintele organizației județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, deputatul Ioan Balan și profesorul universitar, Sanda Maria Ardeleanu.

„Sunt tânăr, dar am și experiență. Vă am pe voi alături, sunt în echipa în care am crezut tot timpul și pornim la un nou drum
pentru o Suceavă și mai bună, și mai frumoasă și tot timpul am fost și voi fi un om între oameni și discuțiile cu voi, Sucevenii, m-au făcut să fiu astăzi aici, să vreau mai mult de la mine și mai mult pentru voi. Sunt cel care nu are nici o problemă să-mi întrebe atunci când nu știe, crede că niciodată, oricât de bun, frumos și deștept ai fi, n-ai cum să le știi pe toate și că trebuie să te înconjori cu o echipă puternică.
O echipă care să-ți spună și voi face acest lucru în perioada următoare, alături de dumneavoastră, să ascult ideile voastre, să le știu, să-mi spuneți ce trebuie schimbat în municipiul Suceava. Sunt lucruri care le știu, dar sunt lucruri cu care dumneavoastră le știți mai bine ca mine. Acesta sunt eu. Sunt om de cuvânt. La mine promisiunea dată este obligație. Nu sunt vorbe mari. Va fi o perioadă grea. Pentru că vine campania electorală și vor spune unii, bun, bun, dar dați-mi promisiunea. Și am avut zile trecută o discuție cu cineva, vorbeam de o reabilitare de la scara blocului. Când faceți? Până 9 iunie sau după? Și am spus după 9 iunie. Nu i-a plăcut răspunsul, dar nu vine campania. Eu v-am spus lucrul corect, ceea ce se poate face. Pentru că a promite e ușor, a te ține de cuvânt e mai greu. Și de aceea, orice vă spun că promite, voi face tot posibilul să transform în dat. Suceava întinerește prin voi, dar nu contează vârsta pe care o avem în buletin. Aici trebuie să spunem clar, indiferent de vârstă, pentru că tineretul este foarte important și o pot fi acel liant, acea legătură între cei mai tineri și între cei care au construit municipiul Suceava, cei cu părul cărunt, cei cu experiență.”

Lucian Harșovschi susține că la eveniment au participat în total 504 persoane, dintre care 274 și-au exprimat votul în contextul validării candidaturii sale pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Aceasta în condițiile în care sala mică a casei de cultură are o capacitate de 180 de locuri pe scaune. Viceprimarul Lucian Harșovschi susține că unii dintre participanții care nu au mai avut loc în sală au stat pe holuri sau afară.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close