Pisicile au cucerit privirile și inimile sucevenilor

Peste 100 de pisici din rase distincte au încântat sucevenii în acest weekend, la turneul jubiliar al WCF International Cat Show. Competiția, care a avut loc sâmbătă și duminică, a adus în prim-plan aristocratele feline într-un eveniment care a sărbătorit 10 ani de la prima ediție din România. Printre rasele prezentate s-au numărat British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Munchkin, Bengaleză, Abisiniană și Ragdoll.

„Suntem prima oară în Suceava, dar suntem deja un pic veterani pe circuitul Iulius Mall, facem în Timișoara, în Cluj, în Iași, acum prima oară și în Suceava. Este o expoziție internațională, avem circa 100 de pisici de rasă veniți din toată lumea. Pare o atmosferă extrem de plăcută, multă lume și pisici extrem de frumoase care sunt admirate și care concursul face parte din circuitul internațional,
pentru titlurile mondiale, duce concurs serios și ne bucurăm că sucevenii vin în număr mare să le admire.”

Evenimentul a fost deschis publicului atât sâmbătă cât și duminică și le-a oferit vizitatorilor șansa de a admira eleganța și frumusețea acestor animale grațioase. Pisicile au fost evaluate atât individual cât și în ring, iar accesul a fost gratuit pentru toți cei interesați să participe la acest spectacol felin. Avem și noi acasă.

Iubitorii de feline au avut ocazia să se bucure de prezența și farmecul acestor animale fascinante într-un cadru prietenos, și plin de entuziasm. Iuliu Small Suceava a fost gazda perfectă pentru acest eveniment, care a adus împreună pasionații de pisici din regiune.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Dalia Ionesi

    Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close