Junioarele 4 de la LPS, pe locul I în Moldova

Echipa de handbal Junioare 4 a Liceului cu Program Sportiv Suceava s-a clasat pe primul loc la faza pe Euroregiunea RO1. Jucătoarele antrenate de Iulian Dugan și Florin Ciubotariu s-au calificat în faza semifinală a Campionatului Național după ce au câștigat toate meciurile disputate la turneul organizat la Bacău.

Zece echipe din zona Moldovei au participat la faza pe Euroregiunea ROU 1 Junioare 4. Competiția a fost organizată în perioada 29-31 martie de Asociația Județeană de Handbal Bacău și s-a desfășurat sub formă de campionat cu grupe la Buhus și Bacău. LPS Suceava a câștigat toate cele patru meciuri disputate în faza grupelor.

26-24 cu CSJ Bacău, 25-21 cu Preventis Iași, 35-20 cu OK Sport Onești și 31-16 cu Star Huși. Echipa antrenată de Iulian Dugan și Florin Ciubotariu s-a clasat în final pe locul 1 după ce a învins în finală CSO Buchus cu 27-24. LPS Suceava a mizat în turneul de la Bacău pe următoarele jucătoare. Țurcă Teodora, Foca Lavinia, Codreanu Andreea, Săvinescu Lavinia, Ignătescu Andra Maria, Roman Alisia, Busuioc Maia, Lazarovici Andreea, Ierem Ciuc Roberta, Unica Sofia, Păduche Georgiana, Râșca Ariana, Popescu Amalia, Ailenei Iulia și Petrunia Calexia. La turneul semifinal LPS Suceava va fi în grupă cu LPS Brăila, OK Sport Onești și Chir Constanța.

Primele două clasate se vor califica la turneul final.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close