L-am provocat pe Gheorghe Flutur. Ediție Specială pe Axialul Suceava-Dolhasca

Una dintre investițiile care a provocat foarte mari neplăceri în ultimii ani este modernizarea axialului Suceava-Dolhasca. Mii de oameni au avut de suferit din cauza șoselei, a lipsei ei, a prafului și a disconfortului general. Se vede luminița de la capătul tunelului. L-am provocat pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, să străbatem întregul traseu până la ieșirea din județul Suceava și a acceptat. Vedeți totul duminică, la Ediție Specială, de la ora 19:00.

Cum arată lucrurile pe unul dintre cele mai importante șantiere din județul Suceava, în plină zi de lucru. Și o să ne întâlnim cu invitatul în câteva secunde. Îl vedeți deja pe invitatul de la ediția specială de săptămâna aceasta, președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur.

Într-un format inedit, la ediție specială, am parcurs întregul traseu din centrul Sucevei până la intrarea în județul Iași pe, axialul care a dat și încă dă atât de multe bătăi de cap locuitorilor, celor care aprovizionează arealul cu mărfuri sau celor care trebuie doar să tranziteze zona. Totuși se vede luminița de la capătul tunelului. Lucrarea a depășit 70% stadiul de execuție, iar zonele cele mai afectate vor ieși. din praf în cel mult o lună, ca mai apoi să rămână de turnat doar stratul de uzură.

Ediția specială a abordat și alte teme, între care importanța apartenenței la Uniunea Europeană și motivele pentru care nu suntem o voce foarte puternică, scopul consensului politic actual, dar și care este cel mai bun mandat al președintelui Gheorghe Flutur dintre cele trei de până acum.

Pune-ți-mă la treabă, puteam să merg europarlamentar, puteam să zic așa, să mă retrag. Când mă gândesc la aceste proiecte mari și știu… ce înseamnă implicarea unui lider de la Suceava, mi-e frică să nu pățim ca la șoseaua de centură, atunci când în 2012 am plecat și șapte ani de zile au trebuit ca să putem să recuperăm ce era de recuperat.

Vă rog, mergem, cale întoarsă. Doamne ajută, mulțumesc pentru drum, a fost absolut agreabil și cu lucruri pe viu. Un fel de control, o inspecție, vă mai așteptăm și la alte controale. Că sunt de fapt niște controale ale sucevenilor. Astea așa le privesc eu, pe care îi salut cu respect și îi asigur că le luăm praful de aici cât de repede.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close