CSM Vaslui – Șomuz Fălticeni: 1-1

Șomuz Fălticeni a debutat cu un egal în play-out-ul Ligii a 3-a la fotbal: 1-1 pe terenul formației CSM Vaslui. Golul fălticenenilor a fost marcat de Alex Costiniuc.

După ce a stat în prima etapă, Șomuz Fălticeni a debutat în play-out-ul Ligia a 3-a la fotbal cu un meci pe terenul formației CSM Vaslui. Echipa antrenată de Daniel Stoica a deschis scorul prin Alex Costiniuc în minutul 12. Gazdele au restabilit egalitatea prin Cosmin Tofan în minutul 83. CSM Vaslui se află pe primul loc în clasamentul play-out-ului seriei I cu 22 de puncte. Următoarele poziții sunt ocupate de Șomuz Fălticeni cu 21 de puncte, Aerostar Bacău cu 18 puncte și Rapid Brodoc cu 14 puncte. După retragerea din campionat a celor de la Foresta Suceava și Viitorul Darabani, în actuala ediție de campionat nu va mai retrograda nicio echipă.

Fălticenenii vor juca următorul meci pe 20 aprilie de la ora 17:00, când vor primi vizita celor de la Aerostar Bacău.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close