Juniorii 1 de la CSU s-au calificat la turneul final

CSU Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de handbal Juniori 1 de pe primul loc în Grupa Valoare. Echipa antrenată de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc a încheiat penultima fază a competiției cu o victorie: 34-29 cu CSM București.

CSU Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de Handball Juniori 1 de pe primul loc în Grupa Valoare 1. Echipa antrenată de Vasile Boca și-a continuat parcursul perfect din acest sezon, reușind să încheie penultima fază a competiției cu o victorie contra celor de la CSM București, scor 34 la 29, la pauză 20 la 12. Turneul final va avea loc în perioada 17-21 aprilie la Mioveni. Pe lângă CSU Suceava, la competiția din Argeș s-au mai calificat Dinamo București,

AHC Talentul este Cheia Bucuresti, CSM Ploiești, Viitorul Pitești, Academia Minaur Baia Mare, SCM Politehnica Timișoara și ACS Avatar Brașov. Iată ce a declarat antrenorul Vasile Boca: ”Am făcut parte dintr-o grupă semifinală puternică alături de vicecampioana națională CSM București și Dinamo București, echipe care au în componență jucători foarte valoroși. Pe parcursul celor șase jocuri am avut perioade de joc foarte bune, alternate, cu momente foarte slabe, când pe fond de relaxare au apărut multe greșeli tehnice. Avem nevoie de mai multă constanță și consistență, trebuie să ne păstrăm ritmul și concentrarea pe toată durata jocului. Urmează cinci jocuri extrem de grele, important e să creștem de la joc la joc, atât individual cât și colectiv, să prestăm cel mai bun handball al nostru, iar la final să ne bucurăm cu adevărat de munca depusă în toți acești ani”, a spus Vasile Boca.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close