CSU Suceava, în semifinale la Tineret

Echipa de tineret a Clubului Sportiv Universitar din Suceava s-a calificat în semifinalele turneului final al Campionatului Național. În primul meci al competiției de la Plopeni, jucătorii antrenați de Vasile Boca au învins CSM Vaslui cu scorul de 37-27.

Cele mai valoroase 8 echipe de handball masculin – tineret din România se înfruntă în cadrul turneului final, programat în perioada 22-25 aprilie în Prahova, la Plopeni.

CSU Suceava a debutat cu o victorie în fața celor de la CSM Vaslui, scor 37-27, la pauză 18-16. Cu 7 goluri, Alexandru Reuț a fost cel mai bun marcator al sucevenilor în acest meci. Pentru echipa antrenată de Vasile Boca au mai jucat Dragoș Podovei (9 intervenții), Răzvan Rîpă (6 intervenții și un gol), Ștefan Leonte (o intervenție), Iulian Roșu (6 goluri), Codrin Radu 5, Sorin Grigore 4, Alexandru Focșăneanu 4, Emanuel Șerban 2, Andrei Rață 2, Andrei Bruj 2 Codrin Dascălu 2, Eduard Rusu 1, Bogdan Niculaie 1, Teodor Ilucă și Teodor Moșneagu. În semifinalele turneului final de tineret, CSU Suceava va întâlni CSM Focșani.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Universitatea Cluj și Politehnica Timișoara. Marea finală, este programată joi de la ora 18.30.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close