Primăria va premia rugbiștii și handbaliștii de la LPS

Tinerii rugbiști și handbaliști de la Liceul cu Program Sportiv Suceava vor fi premiați de municipalitate pentru performanțele obținute în acest sezon. Echipa de rugbi Juniori 1 va primi 30.000 de lei pentru câștigarea titlului de campioană națională, iar echipa de handbal Juniori 1 va primi 8.500 de lei pentru clasarea pe locul I la categoria Speranțe.

Echipa de rugby Junior 1 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a câștigat duminică titlul de campioană națională. Jucătorii antrenați de Codrin Prorociuc și Mihai Coca s-au impus în finala disputată pe stadionul Arcul de Triumf, în fața celor de la Rapid București, cu scorul de 23 la 22. În aceiași zi, LPS Suceava a câștigat turneul final – Speranțe din cadrul Campionatului Național de handball masculin pentru Junior I. Echipa antrenată de Răzvan Bernicu și-a adjudecat trofeul după ce s-a impus în finala mare disputată în fața celor de la Steaua București, cu scorul de 35 la 27.

Lucian Harsovschi- viceprimar Suceava
„În ședința de Consiliu Local mâine, pentru că primăria municipiului Suceava sprijină toate ramurile sportive, îi vom felicita și îi vom susține pe acei sportivi care ne-au făcut cinste și a scris mare Suceava pe Arcul de Triumf la București, pe acei rugbyști și vom acorda suma de 30.000 de lei pentru echipa de rugby Under 20 al Liceului cu Program Sportiv și, bineînțeles, o sumă de 8.500 de lei pentru cei care au luat locul întâi la tineret – Speranțe la handball. Suceava sprijină sportul și e important să-l stimulăm, fie prin asocieri, fie prin astfel de premieri, în așa fel încât tinerii noștri din ziua de azi să plece din fața calculatoarelor, din fața tabletelor, pentru a avea un corp și o minte sănătoasă. 30.000 pentru toată echipa? 30.000 pentru toată echipa. 1.000 de lei vine de sportiv, inclusiv antrenor, iar în partea cealaltă pentru toată echipa de handball, care sunt 18 – 8.500 de lei.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close