350 de mii de flori vor înfrumuseța Suceava

Suceava este plină de viață și în această primăvară. Pentru a da culoare spațiilor verzi, echipele de la domeniul public plantează și în acest an 350.000 de flori, alături de arbori. Pe lângă lalele care acum sunt în vârf de sezon, pe listă pentru plantare sunt mușcatele, crăițele, petuniile și multe, multe altele.

Lucian Harsovschi- viceprimar Suceava
„Am început să plantăm în municipiul Suceava acele floricele pe care le știți din fiecare an. Peste 350.000 de bucăți vor fi puse pe străzile din municipiu Suceava. De la ageratum, begonii, petunii și alte flori frumoase. Bineînțeles, punem și acele jardiniere cu mușcate, le scoatem în oraș. Avem peste 1000 de astfel de jardiniere care vor apărea pe străzile din municipiu Suceava. Ne pregătim de 1 de mai, așa cum trebuie. Colegele mele de la Direcția Domeniului Public vor munci inclusiv mâine și le mulțumim pentru acest lucru. Pentru ca orașul să arate frumos și să ne bucure ochiul și privirea aceste flori frumoase care sunt făcute în seara proprie a municipiului Suceava.”

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close