Neculai Miron și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

Neculai Miron, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, și-a depus candidatura, luni după-amiază, exprimându-și încrederea în dezvoltarea județului. Cu experiență în administrația publică și două mandate de primar în comuna Bosanci, Miron promite să-și utilizeze abilitățile și cunoștințele pentru a contribui la progresul județului Suceava.

Printre prioritățile lui Neculai Miron se numără îmbunătățirea infrastructurii de transport, inclusiv aeroportul de la Salcea, protecția mediului înconjurător și gestionarea eficientă a deșeurilor.

Neculai Miron
“Avem gânduri bune pentru Suceava, avem o strategie de dezvoltare pentru județ. Am lucrat în administrația publică, sunt primar închei al doilea mandat în Comuna Bosanci, atât pe plan personal cât și pe plan profesional am cunoscut și cunosc o ascensiune destul de mare
și cred că abilitățile cu care am fost înzestrat de Dumnezeu și pe care le-am dezvoltat pe parcursul profesiilor pe care le-am avut până în prezent, mă vor ajuta foarte mult la dezvoltarea județului Suceava și voi folosi toate propunerile financiare economice pentru dezvoltarea județului și avem structurat foarte bine strategia noastră pentru a dezvolta căile de comunicație din județ în ceea ce privește atât terestru cât și aerian, în ceea ce privește aeroportul de la Salcea, apoi bineînțeles în ceea ce privește mediul înconjurător, bineînțeles bazinele hidrografice. Deci aerul, deci calitatea apei, în toate acestea vom putea investi. Bineînțeles trebuie să ne gândim foarte bine și la sistemul de gestionare a deșeurilor din județul Suceava care a avut până în prezent un management defectuos.”

Neculai Miron i-a criticat atât pe actualul președinte al Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur, cât și pe premierul Marcel Ciolacu. La depunerea candidaturii, el a fost însoțit de echipa pe care o propune pentru Consiliul județean, o echipă tânără cu oameni de diverse meserii, foarte activi și bine pregătiți.

Neculai Miron
“Suntem o echipă pregătită pentru administrația publică județeană, suntem tineri prin vârstă, cu profesii, suntem foarte activi, diversitatea meseriilor și profesorilor noastre este una foarte mare și accentuată. Permanent primim această întrebare, care sunt profesiile care le prezentați. Vă spun că de la cel mai înalt nivel de studii, profesori, doctori, universitari, meșteri populari, este colegul nostru Daniel Ursachi, este singurul meșter autorizat din Moldova în ceea ce privește păstrarea meșteșugului și tradițiilor de aici, din Bucovina. Contează fiecare om pentru noi, contează, suntem o echipă plină de antreprenori, creăm bunăstare și vrem să facem bunăstare prin experiența pe care o aducem din mediul privat. Știți foarte bine că atât candidatul nostru la președinția Consiliului Județean vine din zona privată, este un om de afaceri de succes, a arătat și rezultate excepționale în administrația publică locală de la Bosanci. Alături de noi, alături de colegii pe care avem în partid, vom face o figură frumoasă aici la județ, cât și la primăria municipală. Am venit în familia AUR să ajut. Acum am observat că toți sunt tineri. Încercăm să dezvoltăm soluții, să încercăm să ajutăm.
Să reparăm ce au stricat alții.”

Neculai Miron crede că aur va obține la Suceava 13-14 consilieri județeni.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close