Turneu Semifinal de Juniori 4 la Suceava

Municipiul Suceava găzduiește, miercuri și joi, meciurile din Turneul Semifinal RO2-RO1 al Campionatului Național de handbal pentru Juniori 4. Primele patru clasate dintre cele opt echipe prezente la Suceava se vor califica la Turneul Final.

CSU Suceava, LPS Suceava și Asociația Județeană de Handball Suceava organizează miercuri și joi turneul semifinal RO2-RO1 al Campionatului Național de Handball pentru Juniori 4. Câștigătoarea fazei regionale desfășurată la Botoșani, CSU Suceava se află în grupa A.
Echipa antrenată de Andrei Olariu va juca miercuri de la ora 9:30 cu Viitorul Oțelul Galați și de la ora 16:30 cu CSS Medgidia și joi de la ora 10:30 cu Preventis Iași. LPS Suceava se află în grupa B. Echipa antrenată de Cristian Adomnicăi va juca miercuri de la ora 10:30 cu CSM Constanța și de la ora 16:30 cu HC Omer Constanța și joi de la ora 9:30 cu LPS Iași. Meciurile din grupa A se vor disputa în sala Școlii Gimnaziale ”Ion Crangă” din Suceava, iar cele din grupa B și cele de clasament în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava. Primele patru clasate dintre cele opt echipe prezente la Suceava se vor califica la turneul final. MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE!

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close