Rezultatele etapei a 14-a din Liga a 5-a

Sporting Siminicea s-a impus în derby-ul etapei a 14-a din Liga a 5-a la fotbal în fața Voinței Zvoriștea cu scorul de 2-1. Liderul Seriei I, Polul Nord Brodina a învins Viitorul Vadu Moldovei cu 3-1 și are un avans de trei puncte față de a doua clasată, Releul Mihoveni. În Seria a II-a, Larix Dornișoara a câștigat la Vama cu 1-4 și se menține la cinci puncte distanță de a doua clasată, Juniorul Fălticeni.

Sporting Siminicea s-a impus în derbiul etapei a 14-a din Liga 5-a în fața Voinței Zvoriștea cu scorul de 2-1 la pauză 0-0. Gazdele au marcat prin Narcis Huțanu și Radu Luncariu, iar oaspeții au redus din handicap la ultima fază a meciului prin Manuel Bejinariu.
Liderul seriei întâi, Polul Nord Brodina, a învins Viitorul Vadu Moldovei cu 3-1 și are un avans de 3 puncte față de a doua clasată Releul Mihoveni.

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: Voința Hănțești – Voința Bunești 6-1. Viitorul Forăști – Releul Mihoveni: 2-4 și Unirea Salcea – FC Marginea: 8-2. În seria a doua nu s-au înregistrat surprize în etapa a 14-a. Liderul Larix Dornișoara a câștigat la Vama cu 1-4 și păstrează 5 puncte avans față de a doua clasată, Juniorul Fălticeni. În cadrul etapei a 14-a s-au mai disputat meciurile, Avântul Frasin – Dream Team Ipotești: 2-1 Juniorul Fălticeni – ACS Valea Suhei: 8-0; Carpatic Suceava – Stejarii Dragomirnei: 1-5 și Șomuz II Fălticeni – Vânătorul Dorna Candrenilor: 2-1.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close