Fii bine cu tine: Cum afectează dantura stima de sine?

Zâmbetul este foarte important atunci când apreciem un om cu care interacționăm, întocmai ca o carte de vizită. Un zâmbet frumos întărește stima de sine, iar lipsa lui, o coboară. Cum este bine să decurgă discuția dintre echipa medicală și pacient atunci când se pregătește o intervenție dentară de mare amploare astfel încât aceasta să nu fie descurajatoare? Aflăm ediția acesta la Fii bine cu tine, de la psiholog clinician Mihaela Pavăl și invitatul său, conf.univ.dr. Alexandru Nemțoi.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close