Ziua de 1 Mai, dedicată voluntariatului pentru cățeii din Casa lui Patrocle

Membrii Interact Suceava au sărbătorit Ziua de 1 Mai printr-o acțiune de voluntariat la Casa lui Patrocle – Animal Rescue. Aceștia au muncit câteva ore pentru a le face viața mai frumoasă cățeilor adăpostiți acolo. I-au hrănit, i-au iubit și s-au jucat cu patrupezii, încercând să le ofere un moment de bucurie și să încurajeze adopția prin intermediul mediului online.

Membrii Interact Suceava alături de Rotary Club Suceava au sărbătorit ziua de 1 Mai printr-o acțiune de voluntariat la Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

Acest adăpost oferă protecție și îngrijire cățeilor fără stăpâni sau abandonați, contribuind la reducerea populației canine pe străzi, prin campanie de sterilizare și promovarea adopțiilor responsabile. Tinerii voluntari au petrecut câteva ore în compania animăluțelor, oferindu-le afecțiune, hrănindu-le și participând la activități recreative. În plus, au avut ocazia să interacționeze cu personalul adăpostului
și să înțeleagă mai bine nevoile și provocările cu care se confruntă aceștia în îngrijirea animalelor. Rotary Club Suceava este parte din organizația Rotary International, o rețea globală de lideri, profesioniști și voluntari, dedicați serviciului comunitar și promovării păcii. Prin parteneriate și proiecte de voluntariat, Rotary Club Suceava Cetate sprijină inițiativele locale, care contribuie la dezvoltarea comunității și la îmbunătățirea calității vieții. Casa lui Patrocle – Animal Rescue este un adăpost nonprofit, care oferă protecție și îngrijire cățeilor fără stăpâni sau abandonați din zona Suceava.

Înființată cu scopul de a reduce populația canină pe străzi și de a promova adopțiile responsabile, Casa lui Patrocle desfășoară campanie de sterilizare, acțiuni de conștientizare și sprijină activ comunitatea locală în găsirea soluțiilor pentru problema animalelor fără adăpost. Această acțiune de voluntariat reprezintă un exemplu de colaborare între organizațiile locale și comunitate în sprijinul unei cauze nobile, protecția și îngrijirea animalelor abandonate. Prin implicare activă și responsabilitate socială, tinerii din Interact Suceava și membrii Rotary Club Suceava Cetate demonstrează importanța solidarității și a grijii față de cei mai vulnerabili membrii ai comunității noastre. Dacă doriți să vă implicați, aflați mai multe pe casaluipatrocle.ro sau pe rcsc.ro

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close