Juniorii 3 de la CSU au câștigat Grupa Valoare

Echipa de handbal Juniori 3 a Clubului Sportiv Universitar din Suceava s-a calificat de pe primul loc la turneul final. În ultima etapă din Grupa Valoare, jucătorii antrenați de Adrian Chiruț i-au învins pe cei de la HC Omer Constanța cu 26-24.

Juniorii 3 de la CSU Suceava s-au calificat de pe primul loc la turneul final al Campionatului Național de handball masculin. În ultima etapă din faza grupelor valoare, echipa antrenată de Adrian Chiruț a câștigat joi în sala Școlii ”Ion Creangă” în fața celor de la HC Omer Constanța, cu scorul de 26-24 la pauză 9-10.

Cu șapte goluri, Ionuț Babiuc a fost cel mai bun marcator al universitarilor. Pentru CSU Suceava au mai jucat Răzvan Droniuc, Sebastian Doroftei, Ionuț Lămășanu, Iulian Lupu care a înscris 5 goluri, Paul Rotari 3, Mircea Cumpănașu 3, George Alexandru 2, Matei Ghivnici 2,
Gabriel Tabarcea 2, Ioan Mihoc 1, Călin Blîndu 1, Darius Avramiuc, Raul Iavni, Cosmin Mujdei și Ioan Pînzaru. Turneul final pentru Juniorii 3 va avea loc în perioada 26-30 mai și va aduna la start cele mai bune 8 echipe din țară la această categorie de vârstă. Este vorba despre CSU Suceava, LPS Vaslui, HC Buzău, CS Odorheiu Secuiesc, HCT București, Dinamo București, Politehnica Timișoara și Minaur Baia Mare.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close