Incendiu devastator la Salcea. O fabrică de termopane a fost mistuită

Un incendiu violent a distrus o fabrică de tâmplărie PVC în Salcea. Un nor dens de fum a fost produs, motiv pentru care autoritățile au emis un avertisment Ro-Alert pentru populație. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale și o autoplatformă, iar incendiul a fost stins în jurul orei 14.30. Cauza preliminară a fost identificată drept un conductor electric defect.

Duminică, în jurul orei 11:00, un incendiu devastator a cuprins o fabrică de tâmplărie PVC din Salcea, în zona de ieșire către Dumbrăveni.
Norul dens de fum a determinat autoritățile să emită un mesaj Ro-Alert, prin care le-a cerut oamenilor să evite zona. Aria afectată a fost estimată la 1800 de metri pătrați. Pentru a stinge flăcările, pompierii au adus 8 autospeciele de stingere, o autoplatformă și un echipaj SMURD, inclusiv echipe din Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, Botoșani și Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență.

Alin Găleată- purtător de cuvânt ISU Suceava
„A fost nevoit să transmitem un mesaj de alertare către populație, Ro-Alert. Din fericire, până la acest moment, nu avem victime, nu ne-am înregistrat cu victime. Echipaje sunt de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, dar și de la colegii de la Botoșani și de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din zonă.”

Incendiul a fost stins în jurul orei 14:30 de minute. Ancheta preliminară a pompierilor arată că incendiul ar fi fost provocat de un conductor electric defect. Pompierii au rămas la fața locului pentru a gestiona consecințele incendiului.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close