Acuzații AUR: apeluri telefonice false ca să descurajeze votanții AUR

George Simion, președintele AUR, denunță răspândirea apelurilor telefonice false în întreaga țară, într-o încercare disperată de a descuraja votanții AUR. Mii de români au raportat că au primit astfel de apeluri în ultimele zile, ceea ce ridică întrebarea dacă răspândirea de informații mincinoase este sau nu pedepsită.

Președintele AUR, George Simion, susține că aceste manevre sunt generate de frica elitelor politice care își văd scaunele amenințate în urma alegerilor istorice din 2024, când susține el vor fi trimise la coșul de gunoi al istoriei. George Simion este de părere că disperarea acestora atinge cote maxime pe măsură ce se apropie data alegerilor din 9 iunie, știind că vor pierde funcțiile și privilegiile.
Aceste apeluri telefonice primite de la numerele 0377-900838, 0377-900832, 0377-900836 și 0377-900834 transmit mesaje care spun că în diferite localități George Simeon sau AUR au făcut blat cu PSD. A transmis președintele AUR, George Simion. Recurgerea la astfel de tactici murdare plătite din banii contribuabilelor români este un act josnic și umilitor, iar AUR condamnă ferm aceste practici nedemocratice,
se mai arată în comunicatul de presă semnat de președintele AUR, George Simeon.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close