Experiență Erasmus în Franța pentru elevi și profesori de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava

Elevi și cadre didactice de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava s-au implicat într-un stagiu de formare în Franța, în cadrul unui proiect Erasmus, ce își are parteneri în unități școlare din Norvegia, Portugalia, Italia, Franța și Turcia. Obiectivul principal al acestui proiect a fost facilitarea integrării școlare și sociale a elevilor cu nevoi educaționale speciale, având în centrul atenției principiul egalității de șanse.

Elevi și cadre didactice de la Colegiul Alexandru Ioan Cuza din Suceava au participat recent la un stagiu de pregătire în Franța, în cadrul proiectului Erasmus, alături de unități școlare din Norvegia, Portugalia, Italia, Franța și Turcia. Scopul principal al proiectului este integrarea socială și școlară a elevilor cu cerințe educaționale speciale, prin activități menite să sporească motivația pentru învățare, să ofere consiliere și orientare în carieră, având ca principiu de bază egalitatea de șanse. Profesor inginer Ovidiu Arganișciuc,
directorul Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza din Suceava, împreună cu profesor Loredana Gașpar, coordonatoarea de programe și proiecte europene, și cu șase elevi și două cadre didactice beneficiare, profesor Mihaela Gula și profesor Alina Crăciun, au reprezentat instituția la mobilitatea organizată la Voiron la o unitate școlară particulară.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Dalia Ionesi

    Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close