Minaur – CSU Suceava, miercuri, ora 18:00

CSU Suceava joacă miercuri, de la ora 18.00, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, în penultima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin. În turul campionatului maramureșenii au câștigat la Suceava cu scorul de 30-37.

CSU Suceava joacă miercuri de la ora 18:00 pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, într-un meci din penultima etapă a Ligii Naționale de Handball Masculin. Echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu își dorește o victorie
care să o propulseze pe locul 6 al clasamentului înaintea ultimei etape de campionat în care va primi vizita Focșaniului.

„Am pregătit cât de cât am putut meciul cu Baia Mare și mergem la Baia Mare pentru cele 3 puncte care ne vor ține în viață pentru cursa pentru locul 6 la final de sezon. Meciul la Baia Mare, după cum bine știți, cu o echipă foarte puternică, sunt foarte tari pe toate posturile, iar dacă ne întoarcem de acolo, Doamne ajută, cu cele 3 puncte, avem o șansă mare duminică în fața suporterilor noștri să jucăm meciul pentru locul 6 direct aici în sală. Să fie meciuri care ne pot duce pe locul 6 în campionat, deci o să dăm cu toții tot ce e mai bun din noi pentru a le câștiga pe amândouă. Acum la Baia Mare o să fie o deplasare grea, dar nu e imposibil, așa cum am demonstrat și anul trecut putem câștiga acolo și așa o să încercăm și acum să dăm tot ce avem mai bun din noi și să luăm cele 3 puncte acolo. Ne dorim foarte mult să câștigăm ambele meciuri pentru a termina pe locul 6, un loc care părea utopic la începutul campionatului sau cel puțin după primele două etape pierdute de noi. Dar am ajuns aici prin munca noastră depusă zi de zi la antrenamente și avem șansa să ne asigurăm locul 7 cel puțin în meciul de la Baia Mare câștigând. Sperăm să fim capabili de acest lucru, pentru cei de la Baia Mare meciul nu mai are așa o miză de mare în ecuația clasamentului final pentru că nici nu mai pot urca, nici nu mai pot coborî de pe locul 3. Pentru noi e foarte important pentru că ne-am asigura locul 7, înaintea meciului, ultimei etape cu Focșani de acasă.”

În meciul direct din turul campionatului disputat în luna noiembrie, Minaur Baia Mare a câștigat la Suceava cu scorul de 37 la 30.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close