Restricții de circulație în Suceava, în timpul unui spectacol de lumini

Traficul rutier va fi blocat în zona centrală a municipiului Suceava, timp de aproape o oră, duminică, 19 mai, în contextul unui spectacol al Teatrului „Matei Vișniec”. Evenimentul face parte din programul Festivalul Internațional Zilele Teatrului Matei Vișniec 2024. Ce variante ocolitoare au șoferii aflați din materialul următor.

Festivalul internațional Zilele Teatrului ”Matei Vișniec” 2024 se va încheia duminică 19 mai cu spectacolul de lumini ”Lighting Show”, susținut de compania de dans și entertainment The Sky din Iași. Spectacolul gratuit va avea loc în sensul giratoriu din fața teatrului.
Într-un comunicat de presă transmis de organizatorii evenimentului, se arată că pentru buna desfășurare a show-ului de lumini, circulația auto va fi restricționată duminică 19 mai pentru 45 de minute.

Instituirea restricțiilor de circulație în sensul giratoriu din fața teatrului, în intervalul orar 22:15 – 23:00, se va face prin interzicerea traficului auto prin giratoriu, respectiv străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul, Mihai Eminescu, Dragoș Vodă și Vasile Alecsandri. Variantele ocolitoare sunt: str. Meseriașilor și str. Ciprian Porumbescu de la intersecția cu str. Nicolae Bălcescu; str. Ciprian Porumbescu și str. 6 Noiembrie de la intersecția cu str. Mihai Viteazul; str. Mărăști și str. Veronica Micle de la intersecția cu str. Mihai Eminescu; str. I.G. Sbiera și str. Dobrogeanu Gherea de la intersecția cu str. Dragoș Vodă; str. Curtea Domnească și str. Armenească de la intersecția cu str. Vasile Alecsandri; Organizatorii festivalului își cer scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close