LPS Suceava, campioană la ONSS

LPS Suceava a câștigat Olimpiada Națională a Sportului Școlar la handbal băieți liceu. În finala competiției, care a avut loc la Suceava, echipa condusă de Răzvan Bernicu a învins Colegiul Național „Mircea Eliade” Sighișoara cu scorul de 39-26.

Liceul cu Program Sportiv Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava a organizat la finalul săptămânii trecute etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal masculin – liceu.

Competiția s-a desfășurat în Sala ”Dumitru Bernicu” și a reunit la start 8 echipe. LPS Suceava și-a apărat titlul de campioană națională la această categorie după ce a învins în finala mare Colegiul Național ”Mircea Eliade” Sighișoara cu scorul de 39 la 26.
Pe lângă medaliile de aur, gazdele și-au adjudecat și patru premii individuale.

Emanuel Șerban a fost golgheter-ul turneului, Codrin Dascălu, cel mai bun inter stânga, Codrin Radu, cel mai bun inter dreapta și Eduard Rusu, cea mai bună extremă dreapta. Antrenorul Răzvan Bernicu a mai mizat pe Răzvan Rîpă, Claudio Zaharia, Bogdan Niculaie, Teodor Ilucă, Andrei Rață, Andrei Carvațchi, Sebastian Bazga și Davide Puiu.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close