Bucovina Dog Show 2024, o nouă ediție de succes, în parcarea Shopping City Suceava

Unul dintre cele mai așteptate evenimente chinologice a avut loc în parcarea Shopping City Suceava, în weekendul 18 – 19 mai. Consacratul eveniment Bucovina Dog Show – Expoziție chinologică internațională, organizat de Asociatia Chinologica a Judetului Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava și Royal Canin, a adunat în parcarea centrului comercial sute de câini de rasă din țară și de peste hotare, dar și mii de spectatori dornici să admire minunatul spectacol canin de la ringuri.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close