Competiția de Matematică de la Frătăuții Vechi: Recompense substanțiale, invitați de renume și elevi de top

La sfârșitul săptămânii trecute, Școala Gimnazială Frătăuții Vechi a organizat cea de-a V-a ediție a Concursului Județean de Matematică „De la simplu spre complex”. La acest concurs au fost înscriși 183 de elevi din clasele IV-VIII, din mediul rural, care provin de la 24 de unități de învățământ din județul Suceava, îndeosebi din zona Rădăuți, dar nu numai: Ipotești, Botoșana, Poieni-Solca, Solca, Fălticeni, Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Dalia Ionesi

    Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close