CSU Suceava s-a întărit cu un inter iranian

Echipa de handbal CSU Suceava l-a transferat pe internaționalul iranian Amin Yousefinezhad. Interul stânga în vârstă de 28 de ani a jucat în ultimul sezon la CSM Vaslui, iar în trecut a mai fost legitimat la Dunărea Călărași și HC Buzău.

CSU Suceava anunța transferul internaționalului iranian Amin Yousefinezhad, un inter stânga în vârstă de 28 de ani, care în ultimul sezon și jumătate al Ligii Naționale a fost jucător de bază al formației CSM Vaslui.

”Sunt încântat de noua mea provocare la CSU Suceava. Mi-au plăcut discuțiile pe care le-am avut cu antrenorul și cu ceilalți membrii din stafful tehnic. Împreună ne dorim să realizăm cât mai multe lucruri frumoase pentru echipă, fani și pentru oraș. Voi încerca să mă familiarizez cât mai repede cu noi colegi de echipă”, a transmis handbalistul iranian. Dublu campion național al țării sale și al Asiei, interul iranian a mai jucat în România la Dunărea Călărași și HC Buzău.

Acesta este al doilea transfer efectuat de CSU Suceava în perspectiva viitorului sezon, după cel al portarului George Șelaru. ”Sunt foarte fericit să mă întorc la Suceava în familia din care am simțit tot timpul că fac parte. Abia aștept să ne revedem la sală”. A fost mesajul transmis de Șelaru care în ultimii patru ani a apărat poarta Potaissei Turda. În schimb, gruparea suceveană se va despărți în această pauză competițională de portarul Mihai Merlă și de interii Bogdan Mănescu, Pavel Loic și Alex Dascălu.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close