“Jazz and Classic is Fantastic” a încântat publicul sucevean la Teatrul Municipal

Trei pianiști de renume au încântat publicul, duminică, începând cu ora 18:00, la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava. Acolo a avut loc un recital de pian intitulat “Jazz and Classic is Fantastic”. Evenimentul a atras un public numeros și a oferit o seară de neuitat iubitorilor de muzică clasică și jazz.

Dino Massa, Ciprian și Richard Gagiu sunt pianiștii care au încântat audiența cu interpretări excepționale și o selecție variată de piese.
Evenimentul a fost coordonat de Ciprian Gagiu și Florin Pușcașu, care au reușit să creeze o atmosferă deosebită, îmbinând perfect muzica clasică cu accentele inconfundabile ale jazzului.

Dino Massa este un pianist italian cunoscut pentru versatilitatea și măiestria sa în jazz. Cu o carieră de peste două decenii, Massa a performat pe scene internaționale, de la festivaluri de jazz din Europa până la cluburi de renume din America de Nord. Stilul său îmbină tradiția jazzului clasic cu influențe moderne, creând o experiență muzicală captivantă și inovatoare. Massa este, de asemenea, compozitor și profesor, contribuind semnificativ la educația muzicală și la dezvoltarea scenei de jazz contemporane. Richard Gagiu, profesor de pian la Liceul de Artă „Ciprian Porumbescu“ din Suceava, este un nume de referință în educația muzicală locală. Inspirat de unchiul său, Costache Petru, a început studiul pianului la o vârstă fragedă, fiind impresionat de un concert al lui Dan Grigore.

A studiat la Liceul de Muzică „Sigismund Toduță“ din Cluj și la Academia de Muzică „Gheorghe Dima“. Revenit în Suceava, a devenit un dascăl apreciat pentru dedicarea și metodele sale inovatoare. Gagiu a câștigat numeroase premii la concursuri și olimpiade, contribuind la dezvoltarea talentelor muzicale din Suceava și promovând cultura muzicală locală. Ciprian Andrei Gagiu, originar din Suceava, este un pianist și solist vocal talentat, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. Profesor de pian, Ciprian oferă un repertoriu variat pentru melomani, combinând pasiunea cu o tehnică desăvârșită. Determinarea și dedicarea sa au contribuit la succesul său în peisajul muzical.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close