LPS Suceava, pe locul 3 la Junioare 3 – Speranță

Echipa de handbal Junioare 3 a Liceului cu Program Sportiv Suceava s-a clasat pe locul 3 la turneul final – categoria Speranță. În finala mică a competiției organizată la Suceava, jucătoarele antrenate de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan au învins CS Câmpina cu scorul de 22-20.

LPS Suceava a terminat pe podium turneul final – Speranță din cadrul Campionatului Național de handbal pentru junioare 3. Sucevencele au câștigat grupa din care au făcut parte cu maximum de puncte, după 30-24 cu ACS Dominicii Timișoara, 31-28 cu CS “Ştefan Birtalan” și 30-24 cu CSŞ Odorheiu Secuiesc, iar în semifinale au fost învinse de Pro Sport Focșani cu scorul de 15-18.

Echipa antrenată de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan a ocupat locul 3 la competiția organizată în Sala “Dumitru Bernicu”. În finala mică, handbalistele sucevene s-au impus în fața celor de la CS Câmpina cu scorul de 22-20, la pauză 8-10. Turneul din Sala “Dumitru Bernicu” a fost câștigat de Pro Sport Focșani, care a învins în finala mare formația ACS “Ştefan Birtalan”, după reprizele de prelungire, cu scorul de 34-32.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close