Echipa liberală pe șantierul Sălii Polivalente Suceava

Sala Polivalentă de la Suceava a ajuns la un stadiu al lucrărilor de 55%. Șantierul a fost vizitat miercuri dimineață de echipa liberală. Construcția face parte dintr-un complex de agrement care, pe lângă Sala Polivalentă va cuprinde aquapark-ul și baza sportivă tip 1.

Ion Lungu- primarul municipiului Suceava
„Sala Polivalentă, un obiectiv important pentru oraș, pentru municipalitate, un obiectiv, asta e realitatea, un proiect al partidului național liberal, este al echipei liberale. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Gheorghe Flutur că este aici cu noi, vreau să mulțumesc domnului deputat Bălan, domnul viceprimar Harșovschi.”

Gheorghe Flutur- candidat PNL la președinția CJ Suceava
“Fondul ăsta al zgomotelor de ciocane și de flexuri arată starea de spirit din județul Suceava. A fost o luptă lungă pentru a obține finanțări pentru acest tip de investiții în România. Mă bucur că se materializează, o să-l las pe Lucian Harșovschi, sunt convins primarul care va avea misiunea să o finalizeze și să îi dăm utilitatea necesară. Merita Suceava o astfel de sală ca să putem să ținem evenimente. De foarte multe ori, nu am avut unde să le ținem.”

Ioan Bălan- deputat PNL
“Sunt fericit, așa, într-un fel, că echipa aceasta de la primărie, primarul Lungu, Lucian Harșovschi și nu în ultimul rând președintele
Gheorghe Flutur de la Consiliul Județean au contribuit excesiv la acest obiectiv astăzi în staza în care îl vedeți.”

Lucian Harsovschi- candidat PNL la primăria municipiului Suceava
“Această Sală Polivalentă se face astăzi datorită unor oameni. Și vreau să-i mulțumesc, domnului primar Ion Lungu, care este cel care a mers, de nenumărate ori, la București pentru a obține finanțarea pentru această sală. O sală dorită, o sală care a fost foarte mult blocată la CNI, iar domnul primar Ion Lungu a avut sprijinul domnului președinte Gheorghe Flutur la București, pentru că știți și dumneavoastră
e nevoie de sprijin guvernamental și această sală se face. Iar parlamentarii Sucevei, în frunte cu deputatul Ioan Balan, sunt cei care au militat pentru ca această sală să fie construită. Așadar, aici aveți o formulă, într-o formulă, oameni care vor fi și la darea în folosință a acestei săli.”

Execuția Sălii Polivalente de la Suceava, cu 5.000 de locuri, are termenul de finalizare 25 mai 2025 și este cea mai mare Sală Polivalentă din Moldova.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close