Peste 2.200 de imobile din Iacobeni vor fi intabulate gratuit

Peste 2.200 de imobile din comuna Iacobeni, județul Suceava, vor fi intabulate gratuit în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Lucrările de cadastru general au fost finalizate, iar rezultatele vor fi afișate la Primăria Iacobeni și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, începând cu 1 iulie 2024.

Proprietarii de imobile din Iacobeni pot beneficia de intabulare gratuită în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară.
Lucrările de cadastru general au fost finalizate iar rezultatele vor fi disponibile pentru consultare publică începând cu luna iulie.
Cetățenii au la dispoziție 60 de zile pentru a depune contestații sau cereri de rectificare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al oficiului de cadastru Suceava, Gheorghe Tărăboanță, peste 2.290 de imobile au fost identificate în Iacobeni în urma lucrărilor de cadastru, iar suprafața totală a terenurilor cadastrate este de 5.471 hectare. Intabulare este gratuită pentru cetățeni, a subliniat Gheorghe Tărăboanță, iar rezultatele vor fi afișate la primăria Iacobeni și pe site-ul ANCPI începând cu 1 iulie 2024.

Contestațiile pot fi depuse până la 29 august 2024, în vreme ce, în termen de 60 de zile de la data afișării rezultatelor, pot fi depuse cererile de rectificare. Informații suplimentare despre Programul Național de Cadastru și Carte Funciară pot fi găsite pe site-ul ANCPI.ro.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close