Concertul simfonic „Călătorie sonoră prin istorie”, încântare pentru publicul sucevean

Duminică seară, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava a găzduit un eveniment muzical deosebit, organizat în perioada Zilelor Sucevei. Concertul simfonic „Călătorie sonoră prin istorie”, desfășurat cu sprijinul municipalității sucevene și al Asociației Peter Tomascek, a reunit elemente de muzică, dans și actorie care au oferit publicului o experiență culturală completă.

Evenimentul, ce a avut loc pe 23 iunie de la ora 19, a adus pe scenă Orchestra Simfonică Suceava, ansamblul Colomeica din Siret și actorii Teatrului Sucevean într-o colaborare armonioasă. Scopul principal al evenimentului a fost să ofere publicului Sucevean un moment cultural inedit prin implicarea celor trei instituții culturale. În cadrul concertului, publicul a fost încântat de o varietate de piese muzicale,
dansuri artistice și momente teatrale, toate reunite sub conceptul Călătorie sonoră prin istorie.

Cosmin Panaite- actor teatrul „Matei Vișniec” Suceava
„Să dispară, să se topească încet și ele, să fie luate de ploaie, să se scufunde în pământ, dar nu. Orașul este cel care s-a subțiat între timp. S-au evaporat acoperișurile, punctele cardinale s-au ciobit, a dispărut auzul din urechi și văzul din ochi.”

Concertul a avut loc în cadrul proiectului Muzica Lumii, atrăgând un număr foarte mare de spectatori, dornici să se bucure de artă în diferitele ei forme. Intrarea a fost liberă în limita locurilor disponibile, oferind astfel accesul unui public larg la acest eveniment cultural de excepție.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close