Mașină scăpată de sub control în zona Zamca din Suceava

Un incident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în zona Zamca din Suceava. Un șofer, care circula cu viteză mai mare decât ar fi trebuit, a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit popicii care semnalizează o trecere pentru pietoni. Din fericire, nu au fost victime și, deși minore, pagubele materiale există.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că șoferul se deplasa cu viteză pe o stradă din zona Zamca din municipiul Suceava, depășind vizibil limita de viteză.

Într-o curbă strânsă, mașina a derapat, iar șoferul a pierdut controlul volanului și a trecut peste popicii de la trecerea pentru pietoni. Impactul a fost minor, dar cu siguranță că mașina a suferit avarii în partea de dedesubt, în vreme ce popicii au revenit la poziția inițială ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Doar indicatorul dovedește, pe lângă imaginile de pe camera de supraveghere, că a existat totuși un incident.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Cătălina Biholar

    Cătălina Biholar a început activitatea în presa TV în anul 2007, ca reporter, redactor de televiziune și corespondent pentru stații naționale. Este absolventa primei promoții de Comunicare și Relații Publice la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, licențiată la SNSPA București, și a urmat cursurile masterului de Politici Publice și Integrare Europeană la SNSPA București. În anul 2012 a finalizat programul „Bursele JTI pentru jurnalişti” al Fundaţiei ”Euromonitor pentru excelență”, cu un stagiu de pregătire la RFI Bruxelles. A coordonat campanii locale și naționale de comunicare publică și responsabilitate socială. Este editor coordonator programe TV, iar în această calitate promovează etica și deontologia profesională a jurnalistului în toate programele realizate la Intermedia, cu accent pe rolurile presei de educare, informare și, abia în al treilea rând, de divertisment.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close