Afaceri cu canabis cultivat în curtea casei

Un sucevean care cultiva canabis în grădina din spatele casei sale, după care vindea marfa clienților din județ, a fost reținut în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava. În urma unei percheziții, oamenii legii au confiscat din gospodăria suspectului 4 kilograme de canabis, 10 kg de fragmente vegetale și 1.000 de plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Un bărbat din județul Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a cultivat canabis în propria gospodărie și pentru că ulterior a vândut drogurile unor clienți din județul Suceava, dintre care unii erau minori. În urma unor percheziții, oamenii legii au confiscat din gospodăria suspectului 4 kg de canabis, 10 kg de fragmente vegetale și 1000 de plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare. ”(…) polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în perioada martie-iunie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de risc către consumatori, inclusiv minori din județul Suceava”, se arată într-un comunicat de presă transmis de DIICOT.

Anchetatorii au precizat că pe parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Authors

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts
  • Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close