RC Gura Humorului – Politehnica Iași: 16-20

Rugbiștii de la RC Gura Humorului au obținut bonusul defensiv contra liderului Diviziei Naționale de Seniori, Politehnica Iași. În ultimul meci înainte de intrarea în vacanță, echipa antrenată de Sean Morrell a cedat în fața ieșenilor cu scorul de 16-20. Campionatul se va relua în luna septembrie.

RC Gura Humorului a pierdut pe stadionul Tineretului în fața celor de la Politehnica Iași cu scorul de 16 la 20, la pauză 13 la 6, în ultimul meci programat în Divizia Națională de Seniori înainte de vacanța de vară. Echipa antrenată de Sean Morrell a obținut punctul bonus defensiv în fața ieșenilor prin punctele marcate de Ioan Antonesi, care a reușit un eseu și Mihai Daraban, cu o transformare și trei lovituri de pedeapsă.

Politehnica Iași este liderul clasamentului cu 41 de puncte, iar pe următoarele două poziții se află CSM Constanța cu 41 de puncte și RC Gura Humorului cu 27 de puncte. CSM Suceava ocupă locul 8. Campionatul Diviziei Naționale de Seniori se va relua în luna septembrie.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close