Conache și Plai reprezintă România în America

Echipa națională de rugby a României va disputa două meciuri amicale, în America de Nord, cu Statele Unite ale Americii și Canada. Printre jucătorii convocați pentru cele două teste se numără și sucevenii Alin Conache și Daniel Plai.

După o săptămână de pregătire în Franța, naționala de rugby a României a ajuns la Chicago. Stejarii vor disputa primul meci din Summer Tour pe 5 iulie cu Statele Unite ale Americii. Reprezentativa țării noastre se va deplasa apoi la Ottawa, unde pe 12 iulie va întâlni Canada. Staful tehnic al naționalei de rugby a României a deplasat un lot de 28 de jucători pentru cele două amicale.

Printre aceștia se numără și sucevenii Alin Conache, de la Steaua București, și Daniel Plai, de la SCM Timișoara. Iată ce a declarat Alin Conache: ”Meciul școală cu Franța ne-a ajutat mult, pentru că ne-am focusat pe planul tehnic de joc. Am învățat foarte multe lucruri. Dorim să câștigăm meciul cu Statele Unite ale Americii. De aceea am și făcut acest cantonament în Franța. La fel ne-am propus o victorie și cu Canada. Vrem să venim în țară cu două victorii”, a declarat Alin Conache.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close