Fii bine cu tine: Cât de importantă este comunicarea în actul medical

Comunicarea este esențială în actul medical. Mai mult, comunicarea eficientă ajută la diagnosticarea corectă și tratamentul adecvat al pacienților. Aceasta construiește încrederea între medic și pacient, atâta vreme cât ne exprimăm clar simptomele și preocupările. De asemenea, o comunicare bună contribuie la acceptarea tratamentului și la îmbunătățirea rezultatelor medicale. La rubrica de săptămâna aceasta Fii bine cu tine, psihologul clinician Mihaela Pavăl vorbește chiar despre acest subiect: cât de importantă este comunicarea în actul medical.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close