Serviciul de Pașapoarte Suceava, program cu publicul în spațiile nou amenajate

Lucrările de construire și amenajare a celor două corpuri de clădire amplasate în curtea din spatele sediului principal al Serviciului de Pașapoarte din Suceava au fost finalizate. De luni, 8 iulie, activitatea de lucru cu publicul se va desfășura în noile spații special amenajate, cu același program de funcționare. În paralel, vor demara lucrările de reabilitare a corpului principal de clădire.

În urma finalizării lucrărilor de construire și amenajare a noilor corpuri de clădire C1 și C2, instituția Prefectului Județul Suceava anunță că activitatea de lucru cu publicul se va muta temporar în aceste spații.

Noile spații au fost special amenajate pentru a oferi condiții optime de desfășurare a activităților administrative, menținând același program de funcționare ca și până acum. Simultan cu deschiderea noilor corpuri de clădire, vor începe lucrările de reabilitare a corpului principal. Proiectul de renovare vizează consolidarea seismică și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii principale. Realizarea acestui proiect va aduce multiple beneficii comunității locale, asigurând o structură mai sigură și eficientă energetic.

Modernizarea clădirii principale va include consolidarea seismică, menită să sporească siguranța utilizatorilor, precum și măsuri de renovare energetică moderată, care vor reduce consumul de energie și implicit costurile de întreținere. Proiectul PNRR ~Renovare Integrată – consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii, în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava~, a început în ianuarie 2024 și este implementat de Instituția Prefectului Județul Suceava, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Adriana Dascălu Bulină

    Adriana Dascălu-Bulină: realizatoare a emisiunilor ”Prima oră” (în direct, în fiecare dimineață, de la 07:00 la 08:00) și ”Acasă în Diaspora” (difuzată marțea, de la ora 20:00), are o experienţă în mass-media (radio, tv, ziar) din anul 1994. A strâns multe premii și nominalizări pentru jurnalism și implicare socială, dar crede că una dintre cele mai mari realizări ale ei este este campania ”Oprește cancerul de col uterin!”, pe care, ca fostă bolnavă, a inițiat-o în anul 2014. Pentru că, nu-i așa?, informarea și prevenția merg mână în mână pentru un stil de viață sănătos și frumos! Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber face sport, se relaxează cu familia și ascultă heavy metal. Este mama lui Luca, viitor mare fotbalist și este mare iubitoare de pisici și flori!

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close