Tânărul care făcea drifturi pe furtună, sancționat de polițiști

Șoferul care a fost filmat în timp ce făcea drifturi în timpul unei furtuni, în sensurile giratorii din municipiul Suceava, a fost identificat și sancționat de polițiști. Tânărul în vârstă de 20 de ani a rămas fără permis de conducere timp de 150 de zile și a primit amenzi în valoare de 2.310 lei.

În timp ce majoritatea șoferilor au parcat mașinile din motive de siguranță din cauza precipitațiilor abundente care au limitat vizibilitatea, pe 2 iulie, un tânăr de 20 de ani a fost filmat în timp ce făcea drifturi în sensurile giratorii din zona centrală a Sucevei.

Manevrele periculoase ar fi putut să îi pună viața în pericol sau să îi afecteze pe ceilalți participanți la trafic. Imaginile ajunse în spațiul public i-au determinat pe polițiști să se autosesizeze. Ei au reușit să îl identifice pe șofer în baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere ale primăriei Suceava. Șoferul teribilist are 20 de ani și deține permis de conducere de aproximativ 2 ani.
Distracția pe furtună l-a costat destul de mult. El a rămas fără permis de conducere timp de 150 de zile și a încasat mai multe amenzi în valoare totală de 2310 lei.

Authors

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts
  • Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close