Viitorul Liteni debutează în faza regională a Cupei

Viitorul Liteni debutează în faza regională a Cupei României la fotbal. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca va întâlni miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația CSM Pașcani.

Viitorul Liteni debutează la mijlocul acestei săptămâni în faza regională a Cupei României. Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca va înfrunta miercuri de la ora 18:00 pe teren propriu, formația CSM Pașcani, în primul meci din cadrul Grupei I a Regiunii Nord-Est.

”Obiectivul nostru este să ne calificăm în finala fazei regională pe care am disputat-o pe teren propriu. Pentru asta trebuie să batem în acest prim meci pe CSM Pașcani, care cred că este principala noastră adversară din grupă. Avem tot lotul valid, nu este niciun jucător plecat în vacanță și avantajul terenului propriu. Sper să ne răsplătim suporterii cu o victorie, mai ales că avem de suportat cheltuieli de nivelul Ligii a 3-a cu organizarea acestui prim meci”, a declarat antrenorul Demis Maranda.

Viitorul Liteni s-a calificat în faza regională a Cupei României după 6-5 la penaltiuri, în finala județeană jucată în fața celor de la Juniorul Salcea. De partea cealaltă, CSM Pașcani a câștigat Cupa României la nivelul județului Iași, după 2-1 în finală în fața celor de la USV Iași. Din Grupa I a Regiunii Nord-Est mai face parte Comstar Vaslui, formație pe care Viitorul Liteni o va întâlni sâmbătă în deplasare. Câștigătoarea Grupei I va înfrunta pe teren propriu pe 20 iulie câștigătoarea Grupei a II-a, din Regiunea Nord-Est alcătuită din formațiile Voința Ion Creangă Neamț, Pro Sport Vârfu Câmpului Botoșani și Vulturul Măgirești Bacău. Echipa care se va impune în finală va primi trofeul Cupei României pentru Regiunea Nord-Est și se va califica în primul tur din faza națională a Cupei României, programat pe 31 iulie.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close