Codrin Radu, principalul marcator contra Norvegiei

România a pierdut primul meci disputat la Campionatul European de handbal masculin pentru tineret: 27-35 în fața Norvegiei. Codrin Radu, de la CSU Suceava, a fost cel mai bun marcator al țării noastre, cu șase goluri.

Echipa națională de handball tineret a României participă în această perioadă la Campionatul European sub 20 de ani. Selecționerul Adrian Petrea mizează la turneul final din Slovenia pe șase jucători de la CSU Suceava. Este vorba despre portarul Dragoș Podovei, extremele Cătălin Zarițchi și Sorin Grigore, interul Codrin Radu, centrul Bogdan Niculaie și pivotul Alexandru Focșăneanu.

Din lotul tricolorilor face parte și suceveanul Daniel Stanciuc, jucător legitimat în prezent la campioana Dinamo București. În primul meci de la Europene, România a cedat miercuri în fața Norvegiei cu 27 la 35, la pauză 13 la 16. Principalul marcator al țării noastre a fost Codrin Radu cu 6 goluri din 8 aruncări. Dragoș Podovei a reușit 13 intervenții din 41 de aruncări, iar Alexandru Focșăneanu și Cătălin Zarițchi au înscris câte două goluri. Daniel Stanciuc a fost desemnat cel mai bun jucător al României în acest meci. În celălalt meci din Grupa D, Ungaria a trecut de Cehia cu 27 la 24.

În continuarea competiției din Slovenia, România va întâlni Ungaria joi de la ora 20:00 și Cehia sâmbătă de la ora 13:00.
Toate meciurile sunt transmise pe site-ul forului european de handbal, EHFTV.com.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Daniel Vatamanu

    Din 2007, Daniel Vatamanu s-a alăturat echipei Antena 1 Suceava și a devenit “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Știrile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care le-am arhivat de-a lungul anilor. Este membru fondator al Brigăzii Dakay, din galeria echipei de fotbal Cetatea Suceava, a cărei pagină de internet a administrat-o. Este fondator gazetasv.ro și a fost redactor la publicația SportExpres. Dani este absolvent de Științe Economice și Administrație Publică la USV. Este creierul din spatele celebrului concurs ”Cupa Cartierelor”, care a avut prima ediție în 2012 și a reunit sute de pasionați ai fotbalului din spatele blocului. La ediția din 2018 a Galei Filmului Românesc a obținut marele premiul pentru scurtmetrajul ”Footbal in Heaven”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close