Scandal uriaș în curtea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava. Doi tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice s-au luat la bătaie și au fost despărțiți de ambulanțieri, până la sosirea forțelor de ordine. Atenție, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional.
Conflictul a izbucnit în seara zilei de marți, 30 iulie, în jurul orei 21, pe strada scurtă din municipiul Suceava. după care au mutat conflictul în curtea serviciului județean de ambulanță Suceava. Cei doi bătăuși au fost despărțiți de ambulanțieri înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului. Misiunea salvatorilor nu a fost deloc simplă.
Doi ambulanțieri l-au pus pe unul dintre tineri la pământ în încercarea de a-l imobiliza. Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au identificat pe bătăuși după care i-au dus la sediu pentru audieri. Ulterior, unul dintre tineri a fost dus la psihiatrie pentru consult medical, întrucât era foarte agresiv și agitat. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava
pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.
Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor.
În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei.
În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles.
În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”.
În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.
Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații
Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.