Mașină suspendată într-o groapă veche de două luni. Accidentul s-a produs în centrul Sucevei

O mașină în care se aflau doi copii, dintre care unul de doar cinci săptămâni, a rămas suspendată într-o groapă formată în apropierea Teatrului „Matei Vișniec”, din centrul Sucevei. Accidentul putea fi evitat dacă groapa era astupată și asfaltată atunci când a apărut, la începutul lunii iulie a acestui an.

Accidentul s a produs în dimineața zilei de luni, 16 septembrie, în apropierea Teatrului ”Matei Vișniec” din centrul municipiului Suceava. O mașină care circula regulamentar, în coloană, a rămas suspendată într-o groapă formată în mijlocul carosabilului. În autoturism se aflau doi copii, unul de un an și celălalt de cinci săptămâni.

“Mergând bară la bară, dintr-o dată am simțit că s-a dus mașina în jos. M am speriat, mă dau jos și mai departe, ce vedeți dumneavoastră, ce s au pozat, ce s a filmat.”

Oana Șlemco- jurnalistă Intermedia TV
Sunt bine copiii?

„Da, bine, îs cuminți, mănâncă, dorm.”

La fața locului au intervenit mai mulți polițiști care au dirijat traficul până la tractarea mașinii. Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului. Groapa în care a rămasă suspendată mașina avea o adâncime de aproximativ 40 de centimetri. Craterul s-a format la începutul lunii iulie, imediat după un val de ploi. Atunci, la fața locului, au fost chemați să intervină angajații de la ACET, care au constatat că soluționarea problemei nu era de competența lor, pentru că groapa nu a apăruse ca urmarea unei avarii, ci din cauza ploii care a îndepărtat stratul de piatră și nisip de sub asfalt. Tot atunci, craterul a fost acoperit cu balast, iar terenul nu a mai fost adus la starea inițială.

Authors

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

  • Oana Șlemco

    Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close