Cu mai mult sau mai puțin usturoi în compoziție, mai fluidă sau densă, servită cu ardei iute sau fără, ciorba rădăuțeană este o alternativă mai puțin pretențioasă, dar foarte îndrăgită, a ciorbei de burtă. Atât de îndrăgită încât este singurul fel de mâncare românesc care a fost introdus de Taste Atlas în topul celor mai bune 100 de feluri de mâncare din lume. În urma a peste 367.000 de evaluări realizate pentru 11.258 de preparate, ciorba rădăuțeană s-a clasat pe locul 58. Și a fost inventată, desigur, la Rădăuți, în județul Suceava.
Authors
-
Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.
View all posts -
Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative la aceeași universitate. După 5 ani a revenit în televiziune, ca de redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.
View all posts