O fetiță de doar 10 ani din Siret a fost transportată de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Copila a fost inițial adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, cu simptome precum dureri de cap, vărsături și somnolență. Potrivit părinților, aceasta nu avea antecedente medicale cunoscute.
O copilă în vârstă de numai 10 ani a fost transferată cu elicopterul de la Spitalul Clinic Județean Suceava la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, pentru că a suferit un accident vascular cerebral. Eleva a fost adusă la Spitalul din Suceava noaptea de miercuri spre joi, cu vărsături, dureri de cap și somnolență.
Dr. Bogdan Bondaru- purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean Suceava
„Pacienta stabilă, conștientă, cooperantă a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în conditii de siguranță, fără să se agraveze starea ei.”
Medicii de la Iași vor trebui să stabilească și care a fost cauza exactă a producerei AVC-ului. Specialiștii de la Suceava nu exclud ca micuța să fie avut o malformație cerebrală.
Authors
-
Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.
View all posts -
Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.
View all posts