Suceava: garajele de lângă C.N de Informatică, demolate

Primăria Suceava susține proiectul Facultății de Medicină și propune măsuri pentru fluidizarea traficului în apropierea Spitalului Clinic Județean Suceava. Primarul Vasile Rîmbu intenționează să demoleze garajele de lângă Colegiul de Informatică, fără a oferi despăgubiri proprietarilor. Municipalitatea propune ca, în locul acestor construcții, să fie amenajată o stradă cu două benzi de circulație, cu scopul de a preveni o și mai mare aglomerare a traficului rutier în zonă.

Primăria Suceava ar vrea să demoleze cele 20 de garaje care se află în imediat a vecinătate a Colegiului de Informatică Spiru Haret. Și asta pentru că ar vrea să facă mai mult loc pentru amenajarea unei căi de acces spre curtea Spitalului Clinic Județean Suceava, acolo unde se va construi noul sediu al Facultății de Medicină.

Proprietar garaj
„Doamnă, eu nu mă opun, deci dacă vrea primăria să facă așa ceva să facă, dar noi vrem să ne despăgubească că e munca noastră, doamnă deci în spate la primărie pe Ștefan Tomșa s-au dărâmat 59 de garaje s-au dat despăgubiri. Domnul viceprimar Coșnir știe că și el a avut două garaje și au primit despăgubiri 9 de ce să nu îmi dea despăgubiri, doar e munca noastră vă dați seama, au zis în zeară domnul primar a zis în zeară că până la sfârșitul anului dar atunci de ce ne-au luat banii pe impozit? am plătit 840 de lei impozit pe garaj ne-au luat banii și ne-au făcut contract încă De ce ne-au luat banii pe impozit? Am plătit 840 de lei impozit pe garaj. Ne-au luat banii și ne-au făcut contract încă.”

Authors

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts
  • Oana Șlemco este absolventă a Facultății de Administrație Publică și a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrează în presă de aproape 20 de ani, unde activează ca redactor, comentator, realizator de emisiuni, însă cel mai mult îi place când se află pe teren, între oameni. Este convinsă că jurnalismul care apără binele comun nu a murit în ziua în care au apărut rețelele sociale online. Crede că rolul jurnalistului este să lupte pentru restabilirea realității și abordează teme cu miză comunitară. Valorile care îi ghidează activitatea profesională sunt transparența - care presupune să i se ofere publicului șansa să monitorizeze procesul de colectare, raportare, prezentare şi diseminare a informaţiilor - și responsabilitatea, care înseamnă asumarea consecințelor deciziilor și faptelor. În anul 2008, a primit premiul pentru publicistică al Fundaţiei Culturale a Bucovinei. În 2013, a câștigat o bursă „Euromonitor pentru excelență” și a făcut un stagiu de pregătire în redacție RFI de la Bruxelles. În 2016, a primit premiul pentru categoria jurnalism în cadrul campaniei „Oamenii Timpului”. În 2020, a primit premiul cel mare „Cu onestitate despre sărăcie”, acordat de Asociația „Renasis”.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close