Sărbători cu gust, nu cu riscuri: Cum să mănânci bine fără să ajungi la spital

După un post aspru, mesele de sărbători devin adesea un prilej de răsfăț culinar, iar tentația de a consuma alimente în exces ne poate afecta grav sănătatea. De la fripturi și cozonaci, până la combinații bogate în grăsimi și porții prea mari, riscul de a ajunge la spital este mai mare decât ne imaginăm. Pentru a preveni aceste situații neplăcute, nutriționistul dietetician Mihaela Lehaci oferă sfaturi simple și ușor de aplicat, care ne pot ajuta să ne bucurăm de sărbători fără excese.

Authors

  • Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

    View all posts
  • Dalia-Ștefania Ionesi a avut primul contact cu lumea televiziunii în anul 2018 prin participarea la o emisiune difuzată pe un post național. În anul 2023 a absolvit Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava, iar în același an a început studiile masterale în Comunicare, Media și Industrii Creative tot la USV. După 5 ani a revenit în televiziune, ca redactor la Intermedia, datorită responsabilității, spiritului de competitivitate și aspirațiilor de a contribui la un peisaj media divers.

    View all posts

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close