Date despre companie

Denumirea, statutul juridic si sediul social:

SC Inter-Media SRL – persoană juridică română, constituită conform legii ca societate cu răspundere limitată, cu sediul în Suceava, b-dul G. Enescu, nr. 1, bl. T8, ap. 31-32, punct de lucru: Suceava, strada Mihai Viteazul, nr. 23, titulară a licenței audiovizuale pentru serviciul de programe cu denumirea Intermedia.

Numele reprezentantului legal: Cătălina Elena Biholar, în calitate de Administrator.

Structura acționariatului până la nivel de persoană fizica și juridică, asociat sau acționar care deține o cota mai mare de 20% din capitalul social: Cătălina Elena Biholar – 38%, Marius Tudor Biholar – 37%, Liliana Biholar – 25% din capitalul social total.

Numele persoanelor responsabile de conducerea societății și ale celor care își asuma în principal responsabilitatea editoriala: Cătălina Elena Biholar – Editor coordonator programe TV.

Coordonatele furnizorului de servicii mass-media, inclusiv adresa de poștă electronica și a site-ului de internet unde poate fi contactat rapid, direct și eficient: – www.intermediatv.ro; e-mail:redactie@intermediatv.ro, 0230523011.

Organismele de reglementare competente – Consiliul National al Audiovizualului – www.cna.ro.

Codul de Conduită Profesională

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close