Despre noi

Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile. Ne lăudăm cu o echipă redacțională de profesionişti, ne bazăm pe o echipă tehnică talentată, alături de cei mai buni operatori de imagine din zonă.

Echipa de onoare

Înainte de orice, merită să menționez în treacăt că la Intermedia există cu adevărat ceva pentru care meritul este al regretatului director al postului, Gheorghe Biholar: libertatea de exprimare și spiritul de echipă. Orice v-aţi imagina, în televiziune nu lucrează decât o mână de oameni, iar fiecare vine cu ceva deosebit. Nu există colegul ideal, ci există echipa ideală, iar aceasta este echipa Televiziunii Intermedia.

Dacă tehnic bun nu e, nici televiziune nu e:

De obicei se află în spatele tuturor programelor pe care le difuzăm, dar sunt unii dintre cei mai importanți oameni în cadrul unei televiziuni și voi începe cu ei.
Imaginea tuturor emisiunilor noastre este asigurată de numai trei oameni, dar sunt cei mai buni: Modest Dîrja, Mihai Sîrghie și Cătălin Ciobanu sunt cei care mânuiesc echipamentele de filmat astfel încât noi, cei care apărem în față, să nu aveam nici emoții și nici cearcăne.
Montajul și regia de emisie sunt departamentul unde își pun la încercare talentul și creativitatea colegii noștri Alin Iordan, Cătălin Bodnar și Andrei Hodoroabă. Fără organizarea lor, orice am gândi noi, redactorii, și orice ar filma operatorii, n-ar ajunge niciodată pe post.

Televiziunea este ceea ce se vede pe ecran:

Adriana Dascălu-Bulină: imaginea emisiunii Prima oră, realizatoarea emisiunii săptămânale, Acasă în Diaspora, are o experienţă în mass-media din anul 1994. Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber e o mămică de viitor mare fotbalist.

Oana Şlemco: visul ei a fost să lucreze în presă, lucru pe care l-a început şi dezvoltat ca ziaristă. După ce realizase deja câteva ediţii bune ale emisiunii De bun gust , Oana s-a apropiat atât de echipă, cât şi de camera de filmat. Astfel, trecerea de la ziar la TV a fost firească. După ce a epuizat toate subiectele care se puteau discuta în bucătărie cu sute de invitați, Oana a plonjat Între oameni, cu o emisiune de reportaje care scoate tot ce e mai bun din invitați. În plus, este o sursă inepuizabilă de știri, multe dintre ele exclusive.

Daniel Vatamanu: este “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Ştirile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii sau ne poartă prin amintirile scuturate de praf ale sportului de altădată, digitalizat de pe casetele vechi pe care l-eam arhivat de-a lungul anilor.

Adina Țibu: a intrat în echipa noastră după principiul ”dragostea trece prin stomac” și aici a rămas. Jurnalist cu experiență în presa scrisă a anilor 2000, Adina a făcut un salt către televiziune prin rubrica de reportaje culinare Gătește și Zâmbește!. De aici până la un membru cu locul său în echipă n-a fost cale lungă.

Împreună cu colaboratorii noștri implicați, Mihaela Șovea, Mihai Pânzaru PIM, Bobby Stroe, Neculai ROȘCA, Doina Ciobanu, Narcisa MARIAN, Tudor HOCIUNG, Florin COTOS și Mihaela PAVĂL ne-am câștigat renumele de televiziune reginală și aducem telespectatorilor, zi de zi, informaţii din regiune, emisiuni utile și mai ales adaptate anului în care trăim.

Într-un final, a venit rândul să vorbesc despre mine. Mi-e greu să mă descriu, simţind mereu presiunea riscului de a deveni penibil de subiectivă. Colegii de la Intermedia mă cunosc, m-au cunoscut şi colegii din presă. Pot spune despre mine că mă puteţi cunoaşte şi dumneavoastră 5 zile din 7, după-amiaza la Ştirile Intermedia.
Cătălina Biholar

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close