Emisiuni

Între oameni

Tot ceea ce fac jurnaliștii Televiziunii Intermedia este pentru oameni. Pentru publicul care s-a săturat de scandalos și can-can, de oameni fără valoare ridicați la rang de persoane publice, de indivizi care vorbesc mult și fac puțin, noi propunem o altfel de abordare, curată, obiectivă, informată, corectă, nostalgică, a istoriei și realităților județului. La Între Oameni veți vedea povești frumoase și reale, oameni de valoare care fac mult și spun puțin și pe care aproape că nu-i cunoaștem.

Mai multe detalii

Suceava Europeană

Suceava europeană este o emisiune unică pe piaţa media locală. Realizată de Alina Mihăescu într-o manieră relaxată şi cu invitaţi din lumea reală, „Suceava Europeană” ne aşează pe harta Europei acolo unde ne este locul.

Mai multe detalii

Poveşti de succes

Fiecare oraş are poveştile lui, poveştile oamenilor care îi fac povestea. Dacă de la fiecare om pe care îl ascultăm învăţăm măcar un lucru pe care el l-a trăit, îi trăim şi noi povestea. Doamna Angela Zarojanu are propria poveste, una de succes. Poveştile sucevenilor sunt, însă, parte din povestea ei. Poveştile oraşului şi ale judeţului Suceava, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 18.30, la Intermedia.

Mai multe detalii

3G

Din toamna lui 2011, la Intermedia numărăm amintirile. Maestrul caricaturist şi scriitor Mihai Pânzaru PIM, alături de Bobby Stroe şi mereu alt invitat, vă poartă prin istorie, artă, cultură, politică, religie, mereu cu zâmbetul pe buze şi într-un ton care să vă descreţească frunţile.

Mai multe detalii

Povestea Vorbei

Jurnalistul Neculai Roşca, redactor şef al cotidianului Obiectiv de Suceava, te invită săptămâna la Povestea Vorbei.

Mai multe detalii

FolkGear

Emisiune realizată profesorul Dorin Rusu, axată pe muzia folk.
Mai multe detalii

Ora de politică

Emisiune realizată de jurnalistul Mihai Chira, difuzată marţi şi joi, de la ora 20.00, la Televiziunea Intermedia Suceava.

Mai multe detalii

Primii paşi

Emisiunea Primii Paşi este un proiect nou lansat de televiziunea Intermedia în toamna anului 2009 şi este o emisiune dedicată întregii familii. Urmărind emisiunea, puteţi face primii paşi în modă, sănătate, alimentaţie sănătoasă şi cultură. Vizionare plăcută! Un nou sezon sub îndrumarea Adrianei Dascălu-Bulină.

Mai multe detalii

Izvoare

Folclorul a rămas mereu în inima sucevenilor. Din acest motiv, emisiunea Izvoare vi-i aduce în case pe cei care au cules folclor, l-au prelucrat sau l-au creat în cel mai autentic mod cu putinţă. Nu veţi vedea plagiat sau plagistori, ci numai artişti consacraţi şi tinere talente promiţătoare.

Mai multe detalii

Viața la Țară

Emisiune care demonstrează că veșnicia s-a născut la sat.

Mai multe detalii

Fair-Play

Fair-Play este o emisiune interactivă, cu invitaţi cunoscuţi atât la nivel local cât şi la nivel naţional. Printre cei mai cunoscuţi oaspeţi ai emisiunii în anul 2008 putem enumera nume ca Dorin Goian, Alin Şania sau Cristina Casandra.

Mai multe detalii

De Bun Gust

O noua dovadă că Televiziunea Intermedia preferă spaţiile deschise, în detrimentul studioului pentru filmări. Prin intermediul emisiunii De Bun Gust, vedete şi persoane publice ale judeţului și-au lăsat rând pe rând meseriile care i-au consacrat şi au trecut la cratiţă. Nu se întâmpla ca în alte producţii televizate în care procesul este doar o simulare. Nu! La noi vedetele chiar gătesc, fie ca ştiu mai bine sau mai putin bine. În plus, totul este condimentat din belsug cu glume şi mici gafe reunite în rubrica de la finalul emisiunii. Pentru că sezoanele emisiunii s-au încheiat, vă invităm să răsfoiți parte din arhiva noastră.

Mai multe detalii

Prima oră

Ziua bună se vede de dimineaţă, iar dimineaţa este ceea ce numim noi Prima Oră. Prima Oră este emisiunea matinală care îmbină utilul cu plăcutul: în compania nelipsitei cafele de dimineaţă moderatoarea şi inviţaţii săi aduc telespectatorilor informaţii de maximă actualitate: revista presei cu cele mai interesante articole comentate împreună cu invitaţii emisiunii, ştiri locale, ştiri din sport, Comentariul Zilei, dar şi concursuri cu premii.

Mai multe detalii

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close