Visul frumos s-a terminat

Speranţele oficialilor de pe Areni legate de desfiinţarea a încă unei echipe din seria I s-au spulberat. Negocierile pentru înfiinţarea unei singure echipe la Bacău au eşuat, astfel că Ştiinţa şi FCM vor continua separat în returul ediţiei de campionat.

După lungi negocieri între conducătorii celor două cluburi băcăuane, nu s-a ajuns la nici un accord. Prin urmare, Ştiinţa şi FCM Bacău au reluat pregătirile de iarnă separat. Această veste le dă bătaie mare de cap oficialilor din Areni, întrucât în retur vor exista în continuare două locuri care duc în Liga a III-a. Suprinzător, antrenorul Cetăţii nu face mare caz şi este de părere că în condiţiile acestea, lupta pentru evitarea retrogradării va fi mai palpitantă.
Deşi conform clasamentului, prima echipă care ar putea fi “îngropată” de Cetatea pare FCM Bacău, situaţia de la Ştiinţa este mult mai delicată. Formaţia condusă de Mircea Crainiciuc a rămas fără 7 jucători care îi aprţineau lui Iulian Capeti şi este foarte aproape de a se despărţi şi de atacantul Cristi Turcu. În lupta pentru evitarea retrogradarii în seria I a Ligii a doua se vor lupta Cetatea Suceava, FCM Bacău, Ştiinţa Bacău şi FC Botoşani.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close