Prima victorie în 2009

Cetatea Suceava a reuşit astăzi să obţina prima victorie din această iarnă. Jucătorii pregătiti de Ovidiu Murariu au învins CSM Râmnicu Sărat cu scorul de 2-0, graţie reuşitelor lui Negru ţi Colban

Galben-albaştrii au întâlnit în cel de-al patrulea meci de verificare din această iarnă, liderul seriei I a Ligii a III-a, CSM Râmnicu Sărat. Partida s-a disputat la Vama de la ora 11. Faţă de amicalurile anterioare, jucătorii Cetătii s-au comportat mult mai bine, reuşind să preia conducerea pe tabela de marcaj încă din prima repriză, după reuşita semnată de mijlocaşul Mircea Negru. Scorul final a fost stabilit în a doua parte a jocului de atacantul Vespazian Colban.
În perioada următoare, Cetatea va mai disputa încă două meciuri de pregătire în compania formaţiilor Dorna Vatra Dornei şi Victoria Bălan. Sucevenii ar fi trebuit să întâlnească şi Universitatea Cluj, însa ardelenii, nemulţumiţi de starea terenurilor, vor pleca acasă vineri, cu o zi mai repede decât era programat.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close